Shopping Cart 0 items - €0,00 0
0 items in cart

Over ons

Toga specialist Da Vince

Handgemaakte toga's
Atelier Da Vince is met zijn couture achtergrond al jaren gespecialiseerd in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige toga’s ten behoeve van hoogleraren, advocatuur, de rechterlijke macht, ambtenaren van de burgerlijke stand en predikanten.

Onze coupeuses zijn tijdens hun loopbaan werkzaam geweest bij couturiers en hebben aldaar zeer hoogwaardige confectie ervaring opgedaan, die de uitstraling en pasvorm van uw toga ten goede zal komen.
Verder heeft Atelier Da Vince een grote expertise opgebouwd, zodat wij u uitstekend kunnen adviseren

Uw wens, persoonlijke aandacht en service staan bij ons centraal.

Voor uw persoonlijke maatwerk toga heet u de keuze om de maten door ons op te laten meten of u kunt dit zelf doen. Wij hebben hiervoor een helder opmeetinstructie gemaakt met foto’s. Uiteraard staan wij u graag telefonisch terzijde om u te assisteren.

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om U op locatie op te meten. Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom om uw persoonlijke maten door ons op te laten meten.

Maatwerk
Atelier Da Vince vervaardigt kwalitatief hoogwaardige toga’s ten behoeve van hoogleraren, advocatuur, de rechterlijke macht, ambtenaren van de burgerlijke stand en predikanten.

U heeft de keuze uit een toga gebaseerd op standaard maten, u kunt uw eigen maten doorgeven of een maatwerk toga laten maken. Maatwerk kan worden vervaardigd tegen een scherpe prijs.

Interesse? Maak een afspraak.

Het opmeten van een maatwerk toga kan op locatie of in onze showroom

Ons verhaal

Sinds het begin van Atelier da Vince in 2004, is ons doel altijd geweest om een maatwerktoga te maken met een perfecte pasvorm, gemaakt van de beste hoogwaardige stoffen en met een stijlvolle en professionele uitstraling. Ons succes is gebaseerd op ambachtelijk maatwerk, uitstekende service en exclusiviteit.

Sinds 2011 zijn we dé leverancier van de toga’s voor Universiteit Twente, wij hebben destijds het stokje overgenomen van de bekende togamaker dhr. Van Os.

Op 23 mei 2013 ontving Angela Merkel een eredoctoraat van de Radboud Universiteit Nijmegen. Wij hebben de cappa mogen maken die Angela Merkel ontving. Een knap staaltje maatwerk en prachtig handwerk van Nederlandse makelij.

Onze coupeuse Gerrie van Lieshout staat in de lokale krant, zij vertelt enthousiast over het kleden van wereldleider, geestelijken en professoren. We zijn ontzettend blij met haar in ons team, een enorme schat aan ervaring en kennis!

Een nieuwe website voor Atelier da Vince, waarbij de accessoires zoals befjes en baretten, nu ook online besteld kunnen worden. We zijn heel trots op dit prachtige resultaat, wat onze kennis en vaardigheden mooi reflecteert.

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram