Advocaten toga’s

Advocaten toga’s

Handgemaakte toga's
Onze advocatentoga’s staat bekend om hun perfecte pasvorm en draagcomfort. Wij leveren alle advocatentoga’s als maatwerk, een unieke service! Opmeten kan bij u op locatie of wij sturen u onze duidelijke opmeetinstructies met foto’s. Onze telefonische hulp kunt u daarbij altijd inschakelen. Onze coupeuses hebben een couture achtergrond, waardoor de uitstraling en pasvorm optimaal zullen zijn.
Wij verwerken de zeer hoogwaardige Merino Cool wool togastof kwaliteit, deze draagt uiterst comfortabel, is kreukherstellend en ademend.

De advocatentoga is een zwarte toga met mouwomslagen van dezelfde stof. De bovenkant van de mouwen en de rug zijn voorzien van rimpelwerk. Verder is de advocatentoga voorzien van een dames- of heren(blinde)sluiting en aan de buitenkant voorzien van sierknopen.

Uiteraard worden onze toga’s voorzien van een schitterende voering, hierin bieden wij u een ruime keuze uit zwart of andere kleuren en dessins. U heeft zelfs de mogelijkheid om een geheel gepersonaliseerde voering te kiezen of laten maken. Wij denken hier graag over mee!

Atelier Da Vince beschikt tevens over een borduurunit waardoor wij de toga kunnen voorzien van alle mogelijke teksten en zelfs afbeeldingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wij borduren kosteloos uw naam in uw advocatentoga.

Prijs
€ 585

Optioneel
Strikbef € 18,50
Knoopbef € 18,50
Borduurwerk op bef € 16,50
Toga hoes € 19,50
Luxe togatas € 49,55

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Interesse? Maak een afspraak.

Het opmeten van een maatwerk toga kan op locatie of in onze showroom

Gallerij

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress