Hoogleraren toga’s

Hoogleraren toga’s

Handgemaakte toga's
Atelier Da Vince confectioneert voor verschillende Universiteiten en Hogescholen toga’s voor professoren (hoogleraren) en rectoren, vaak in combinatie met een bijbehorende baret en bef. Iedere universiteit heeft zijn eigen signatuur verwerkt in de toga’s, zodat altijd herkenbaar is welke toga bij welke Universiteit hoort.
Daarnaast maken wij ook de bijzondere Kappa die uitgereikt wordt als eredoctoraat voor bijzondere prestatie.

Uiteraard worden onze toga’s voorzien van een schitterende voering, hierin bieden wij u een ruime keuze uit zwart of andere kleuren en dessins. U heeft zelfs de mogelijkheid om een geheel gepersonaliseerde voering te kiezen of laten maken. Wij denken hier graag over mee!

Atelier Da Vince beschikt tevens over een borduurunit waardoor wij de toga kunnen voorzien van alle mogelijke teksten en zelfs afbeeldingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De hoogleraren toga wordt volledig op maat gemaakt in ons eigen atelier en voldoet vanzelfsprekend aan de gewenste universitaire voorschriften. Om uw toga geheel aan uw eigen wensen te laten voldoen kan de toga voorzien worden van accenten en handigheden. Denk hierbij aan een gepersonaliseerde voering, een zakje voor een bril, proefschrift of iPad.

Uw toga kan in de voering voorzien worden van uw naam. De prijs is afhankelijk van de Universiteit en de gekozen extra opties. Informeer gerust naar onze scherpe prijzen en ervaar onze service.

Bestellen
Het opmeten van een maatwerk toga kan bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom gelegen bij het klooster Sint Agatha.
Graag bespreken wij de mogelijkheden met u.

Interesse? Maak een afspraak.

Het opmeten van een maatwerk toga kan op locatie of in onze showroom

Gallerij

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress