Rechterlijke macht

Rechterlijke macht

Handgemaakte toga's
Onze toga’s voor de rechterlijke macht staan bekend om hun perfecte pasvorm en draagcomfort. Wij leveren alle toga’s als maatwerk, een unieke service! Opmeten kan bij u op locatie of wij sturen u onze duidelijke opmeetinstructies met foto’s. Onze telefonische hulp kunt u daarbij altijd inschakelen. Onze coupeuses hebben een couture achtergrond, waardoor de uitstraling en pasvorm optimaal zullen zijn.
Wij verwerken de zeer hoogwaardige Merino Cool wool togastof kwaliteit, deze draagt uiterst comfortabel, is kreukherstellend en ademend.

Rechter / officier van justitie
De rechterstoga of toga voor officier van justitie is een zwarte toga met zijden banen op het voorpand die vast worden gehouden door middel van 3 knoopjes op elke schouder.

De bovenkant van de mouwen en de rug zijn voorzien van rimpelwerk. De toga heeft een blinde sluiting en is aan de buitenkant voorzien van sierknoopjes.
De toga heeft zijden mouwomslagen, de zijde die wordt gebruikt is satin duchesse.

Raadsheer / advocaat generaal
De toga wordt gemaakt van een mooie, extra fijne en glad geweven kwaliteit stof, kreukherstellend en goed ademend, een comfortabel dragende stof. Het is een zwarte toga met zijde banen en mouwomslagen en moiré verwerkt tussen de banen. De toga heeft een blinde sluiting en is aan de buitenkant voorzien van sierknoopjes.
(gemaakt volgens Besluit van 22 december 1997 betreffende de titulatuur en het kostuum der rechterlijke ambtenaren alsmede het kostuum van de advocaten en van de procureurs (Reglement II)

Uiteraard worden onze toga’s voorzien van een schitterende voering, hierin bieden wij u een ruime keuze uit zwart of andere kleuren en dessins. U heeft zelfs de mogelijkheid om een geheel gepersonaliseerde voering te kiezen of laten maken. Wij denken hier graag over mee!

Atelier Da Vince beschikt tevens over een borduurunit waardoor wij de toga kunnen voorzien van alle mogelijke teksten en zelfs afbeeldingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wij borduren kosteloos uw naam in uw advocatentoga.

Prijs
€ 685

Optioneel
Strikbef € 18,50
Knoopbef € 18,50
Borduurwerk op bef € 16,50
Toga hoes € 19,50
Luxe togatas € 49,55

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Interesse? Maak een afspraak.

Het opmeten van een maatwerk toga kan op locatie of in onze showroom

Gallerij

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress