Predikanten

Predikantentoga's

Handgemaakte toga's
De predikantentoga is een zwarte toga met banen op het voorpand, mouwomslagen en een rugpas van fluweel. De mouwen en rug zijn voorzien van plooien. De toga heeft een blinde sluiting en kan eventueel voorzien worden van sierknoopjes. Atelier Da Vince heeft lange tijd in opdracht van Stadelmaier uit Nijmegen , schitterende liturgische kleding, waaronder predikanten toga’s kazuifels & stola’s confectioneert o.a. voor Paus Benedictus XVI.

Onze expertise in predikanten toga’s is groot, waardoor wij inmiddels veel aanvragen binnenkrijgen van nieuwe klanten. Klanten die voorheen bij de firma Nieuwpoort uit Nieuwegein (voorheen C. Jörg) kochten en die helaas zijn werkzaamheden beëindigd heeft, en nu zoekende zijn naar iemand die een predikantentoga of een Lutherse toga kan maken. Anderzijds mensen die voor de eerste keer tot aanschaf overgaan van bijvoorbeeld een predikantentoga. Het is van groot belang dat de kennis van de verschillende uitvoeringen van de toga’s behouden blijft.

Atelier Da Vince kan de toga’s voorzien van een extra “binnen”mouw, zodat de armen keurig bedekt zijn.

Atelier Da Vince beschikt tevens over een borduurunit waardoor wij de toga kunnen voorzien van alle mogelijke teksten en zelfs afbeeldingen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Wij borduren kosteloos uw naam in uw toga.

Prijs
€ 750
Met dubbele mouwen € 850

Optioneel
Strikbef € 18,50
Knoopbef € 18,50
Borduurwerk op bef € 16,50
Toga hoes € 19,50
Luxe togatas € 49,55

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

Interesse? Maak een afspraak.

Het opmeten van een maatwerk toga kan op locatie of in onze showroom

Gallerij

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress